presentacion
Assessoria Laboral, Fiscal i Jurídica

ASIZ compta amb més de 50 anys d'experiència en la prestació de serveis de gestió laboral amb la seguretat social, en les relacions amb l'administració d'hisenda, la gestió de comptabilitats, assessorament general a empreses i a particulars.

ASIZ va tenir el seu origen a una oficina situada a la Via Laietana de Barcelona a començaments dels anys 60, i a finals dels anys 80 vam començar a introduir els primers elements informàtics, i al 2008 ens vam traslladar a Badalona, on avui ja estem oferint serveis de comptabilitat i comunicació on-line, i estem presents a les principals xarxes socials.

Però la nostra veritable passió, és la formació i el reciclatge de coneixements, en el dinàmic món de la legislació fiscal, laboral, mercantil i de la resta d'àmbits en els que actuem, que ens permet informar als nostres clients de la manera més ràpida i eficient.

Donada la nostra experiència els hi podem assegurar que hem tingut a les nostres mans situacions iguals o molt similars, a les que vostès poden tenir al seu negoci, d'aquesta manera els convidem a que ens visiti i ens faci partícips de les seves inquietuds, preocupacions o dubtes en el món de l'empresa.