Gestoria i assessoria comptable a Barcelona

Realitzem l’adequació de la comptabilitat de les societats i els principis comptables vigents, a més d’un servei integral de comptabilitat regulant els moviments i tancaments comptables. A més d’un servei online des del qual els nostres clients poden portar un control total de les despeses i els ingressos.

La comptabilitat és el llenguatge amb què les empreses i els autònoms expressen quin és el seu funcionament, i alhora reflecteixen la seva situació.

L’Agència Tributària ens pot exigir els llibres comptables, per comprovar el compliment de les nostres obligacions, entre altres serveis oferim els següents:

  • Adequació de la comptabilitat de les societats al PGC i als  principis comptables vigents.
  • Servei integral de comptabilitat, en què nosaltres mateixos comptabilitzem apunt per apunt els moviments comptables, la regularització i el tancament comptable.
  • Servei online des del qual els nostres clients podran portar un control total de les despeses i ingressos de la seva empresa, sense cap coneixement previ comptable. Permet emetre factures i enviar-les via mail als clients, controlar pagaments de clients i proveïdors, exportar a llistats excel i intercanviar documents amb el nostre despatx de manera àgil, eficaç i segura.

 

Rep informació o sol·licita pressupost sense compromís

Privacitat

TELÈFON

+34 933 877 526

EMAIL

info@asiz.es

LOCALITZACIÓ

C/ Latrilla 2 Ent 1ª
08912 Badalona
Barcelona